AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsaha yem olmak

Kahve falında timsaha yem olmak

Kahve falında timsaha yem olmak ters giden işlerin düzeleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, güzel günler için yaşayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında timsaha yem olmak gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında timsaha yem vermek şansa, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında timsaha yem olmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında oltaya yem takmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanlara yem olmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yemlik görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yemen görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı yememek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yem vermek büyük bir boşluğa düşeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir