AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah kesmek

Kahve falında timsah kesmek

Kahve falında timsah kesmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah kesmek gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Kahve falında timsah kesmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru timsah beslemek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında aslan ve timsah görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, dış ticarete atılacağına delalet eder.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında timsahlardan kaçmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere yorulmaktadır.

Kahve falında evde timsah beslemek bir rahat yüzü görmeyeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında timsahın kovaladığını görmek gelirinin de garanti altında olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir