AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın görmek

Kahve falında timsahın görmek

Kahve falında timsahın görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, verimin ve bereketin geleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sağlığının yerine geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında timsahın gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmeye çalışmanız veya olayları doğru değerlendirmeniz farklı yaklaşımlar geliştirerek ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında timsahla dost olmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah derisi yüzmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında timsah beslediğini görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek zorlukları teker teker aşacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yılan ve timsah görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Kahve falında aslan ve timsah görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir