AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahtan kaçmak

Kahve falında timsahtan kaçmak

Kahve falında timsahtan kaçmak malının ve parasının çoğalacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, daha bir sevileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahtan kaçmak gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Kahve falında timsahtan kaçmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahlardan kaçmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında timsah kaçmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sırtında timsah görmek işlerin kara geçeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah başı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işaret eder.

Kahve falında timsah avlamak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında timsah kovalamak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir