AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah başı görmek

Kahve falında timsah başı görmek

Kahve falında timsah başı görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karısının çok mutlu olacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah başı gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında timsah başı görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük timsah görmek variyet sahibi olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah tutmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında yavru timsahlar görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok timsah görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında timsahtan kurtulmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil ve timsah görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek yürek yakan biri haline geleceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir