AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında timsah görmek

Kahve falında sırtında timsah görmek

Kahve falında sırtında timsah görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, onu yalnız bırakmayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında sırtında timsah gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında sırtında timsah görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev içinde timsah görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında zararsız timsah görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet eder.

Kahve falında evde yavru timsah görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde timsah görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede timsah görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalettir.

Kahve falında timsah eti yemek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir