AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah kaçmak

Kahve falında timsah kaçmak

Kahve falında timsah kaçmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yanlış işlere girileceğine, problemlerinin çözüleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah kaçmak gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Kahve falında timsahtan kaçmak kendisini işine veremeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalettir.

Kahve falında timsahlardan kaçmak yolunun hep açık olacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında timsah kaçmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Kahve falında timsah saldırısı görmek talihinizin artacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahı denizde görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, helal ekmek yeneceğine inanılır.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah yediğini görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta timsah görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, huzura erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir