AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahlardan kaçmak

Kahve falında timsahlardan kaçmak

Kahve falında timsahlardan kaçmak fırsatların heba edileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında timsahlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız daha verimli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında timsahtan kaçmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında timsahlardan kaçmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah kaçmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında timsaha basmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahı denizde görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla timsah görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil timsah görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir