AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah avlamak

Kahve falında timsah avlamak

Kahve falında timsah avlamak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, güzel bir hayatı olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah avlamak gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında timsah avlamak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin avlamak fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, diplomalarının artacağına delalettir.

Kahve falında fare avladığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kalkan balığı avlamak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Kahve falında kalamar avlamak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pirana avlamak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaban domuzu avlamak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında balina avlamak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir