AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah kovalamak

Kahve falında timsah kovalamak

Kahve falında timsah kovalamak sevip saydığı bir birey olunacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah kovalamak gördüyseniz:

  • Belli bir durum hakkında bazı kişileri bilgilendirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında timsahın kovaladığını görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında timsah kovalamak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah kafası görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, geçmişi unutup geleceğine delalettir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah dövmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahtan kurtulmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında timsahı evde görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir