AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın insan yediğini görmek

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek çok hayırlı işlere girileceğine, işten yana şansının açık olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, düşmanına galip geleceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, mal ve para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın insan yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, inancının zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah yediğini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında timsahın yediğini görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanı timsah olarak görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir