AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah yediğini görmek

Kahve falında timsah yediğini görmek

Kahve falında timsah yediğini görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerin günden güne bozulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah yediğini gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Kahve falında timsahın yediğini görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah yediğini görmek hayatını ailesine adayacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek yani babasına benzeyeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında timsahlarla yüzmek yeni bir hayata adım atılacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir