AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın birini yediğini görmek

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında timsahın birini yediğini gördüyseniz:

  • Maddi veya hukuki konularla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek borçların biteceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın yediğini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işarettir.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yediğini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında derede timsah görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir