AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah eti yediğini görmek

Kahve falında timsah eti yediğini görmek

Kahve falında timsah eti yediğini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında timsah eti yediğini gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın yediğini görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kişinin her işi severek yapacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yediğini görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah eti yemek gülüp eğleneceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir