AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın üstüne binmek

Kahve falında timsahın üstüne binmek

Kahve falında timsahın üstüne binmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işaret eder.

Kahve falında timsahın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında timsahın üstüne binmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine yorulur.

Kahve falında timsahın üstüne basmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında timsaha binmek hayırlı zamanlar geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin üstüne binmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işarettir.

Kahve falında uçağın üstüne binmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne binmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında inek üstüne binmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her anlamda şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir