AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın üstüne binmek

Kahve falında uçağın üstüne binmek

Kahve falında uçağın üstüne binmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında uçağın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Kahve falında uçağın üstüne binmek daha kötü günler yaşayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne uçak düştüğünü görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın üstüne binmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun üstüne binmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında koç üstüne binmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında arabanın üstüne binmek yeterli kimse haline geleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir