AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek üstüne binmek

Kahve falında inek üstüne binmek

Kahve falında inek üstüne binmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında inek üstüne binmek gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında inek üstüne binmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın üstüne binmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne binmek büyüleyeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında boğanın üstüne binmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Kahve falında timsahın üstüne binmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Kahve falında aslan üstüne binmek büyük bir özgüven kazanılacağına, hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir