AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsaha binmek

Kahve falında timsaha binmek

Kahve falında timsaha binmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsaha binmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında timsaha binmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahın üstüne binmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah ve aslan görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında timsah yavrusu yemek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında minik timsah görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah timsah görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir