AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin üstüne binmek

Kahve falında köpeğin üstüne binmek

Kahve falında köpeğin üstüne binmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sıkıntılara neden olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin üstüne binmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında köpeğin üstüne binmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne binmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, onu darda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında koyunun üstüne binmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığın üstüne binmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında aslanın üstüne binmek nitelik ve farklılık geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine delalettir.

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında deve üstüne binmek işsiz ise işe gireceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir