AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğin üstüne binmek

Kahve falında eşeğin üstüne binmek

Kahve falında eşeğin üstüne binmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek her nimetin lezzetine varacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında semerli eşeğe binmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet etmektedir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arabasına binmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşeğe binmek seçkin bir eleman haline geleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işarettir.

Kahve falında siyah eşeğe binmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, işinin aksayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir