AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstüne binmek

Kahve falında kedinin üstüne binmek

Kahve falında kedinin üstüne binmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi tabir olunur.

Kahve falında kedinin üstüne binmek gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında kedinin üstüne binmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne binmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek yanlış işlere girileceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın üstüne binmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonun üstüne binmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında timsahın üstüne binmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında devenin üstüne binmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir