AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsaha basmak

Kahve falında timsaha basmak

Kahve falında timsaha basmak ulvi kimse haline geleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına alamet eder.

Kahve falında timsaha basmak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Kahve falında timsaha basmak el attığı her işten zararla çıkacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Kahve falında timsahın üstüne basmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında timsaha binmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın altında timsah görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında nehirde timsah görmek güzel huylarını terk edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında timsahla yılan görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında timsah kovalaması görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, şansının döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir