AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın kovaladığını görmek

Kahve falında timsahın kovaladığını görmek

Kahve falında timsahın kovaladığını görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın kovaladığını gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında timsahın kovaladığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında timsah kovalamak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate alamet etmektedir.

Kahve falında evinde timsah görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında timsahı yakalamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yılan timsah görmek sorunların ardı ardına geleceğine, süzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah taşımak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yeni malların alınacağına işarettir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir