AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde timsah görmek

Kahve falında evinde timsah görmek

Kahve falında evinde timsah görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çirkin sözler işitileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında evinde timsah gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında evin içinde timsah görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde timsah görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evcil timsah görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evde timsah beslemek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı denizde görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında timsahı suda görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah ve aslan görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir