AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün içinde timsah görmek

Kahve falında gölün içinde timsah görmek

Kahve falında gölün içinde timsah görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet eder.

Kahve falında gölün içinde timsah gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde timsah görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ev içinde timsah görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek renk ve eğlence geleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde timsah görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir