AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın öldüğünü görmek

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, nasiplerini alacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında timsahın öldüğünü gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda timsah öldürmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, maddi imkânlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında timsah öldürdüğünü görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı öldürmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına delalettir.

Kahve falında timsah öldürmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir