AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı yakalamak

Kahve falında timsahı yakalamak

Kahve falında timsahı yakalamak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet eder.

Kahve falında timsahı yakalamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahı yakalamak fakirlik ve yokluk göreceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah yakalamak işlerinin kolaylaşacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil ve timsah görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah sürüsü görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek timsah görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında timsahla yılan görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir