AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah taşımak

Kahve falında timsah taşımak

Kahve falında timsah taşımak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında timsah taşımak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında timsah taşımak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruksuz timsah görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı timsah görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Kahve falında timsah sevmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, geçim derdi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karada timsah görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah doğurmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil ve timsah görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir