AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı timsah olarak görmek

Kahve falında insanı timsah olarak görmek

Kahve falında insanı timsah olarak görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanı timsah olarak gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek maddi çıkmazların biteceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işarettir.

Kahve falında insanı timsah olarak görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan yüzlü timsah görmek kazancının günden güne azalacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük timsah görmek bazen fakirlik görüleceğine, geniş bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında timsaha taş atmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek amaçlarına ulaşmaya, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında timsah yılan görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir