AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahla dost olmak

Kahve falında timsahla dost olmak

Kahve falında timsahla dost olmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında timsahla dost olmak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında timsahla dost olmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eski dostlarla yemek yemek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dostunu görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın dostunu görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dostunun öldüğünü görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına inanılır.

Kahve falında düşmanını dost görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi dostunu görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.

Kahve falında dostunla kavga etmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir