AnaSayfa / Genel / Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah derisi yüzmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında timsah derisi görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzerken timsah görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan yüzlü timsah görmek yüzün güleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzen timsah görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir