AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla timsah yakalamak

Kahve falında oltayla timsah yakalamak

Kahve falında oltayla timsah yakalamak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak gördüyseniz:

  • Gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken astrolojik desteğe sahipsiniz.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında oltayla balık yakalamak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak kendisini kurtuluşa götüreceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük olta görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalettir.

Kahve falında oltada balık görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir