AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak geleceğinizi güvence altına almanıza katkısı olabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak boş yere korku duyulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah kovalaması görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah tarafından yenmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak mirasa, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından kovalandığını görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir