AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve timsah görmek

Kahve falında aslan ve timsah görmek

Kahve falında aslan ve timsah görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, bol kazanç getireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, isteklerinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve timsah gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında timsah ve aslan görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan ve timsah görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, patron olunacağına yorulur.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek işlerinin büyüyeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz timsah görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsah öldürmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde timsah görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir