AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah derisi yüzmek

Kahve falında timsah derisi yüzmek

Kahve falında timsah derisi yüzmek ferahlığa çıkılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsah derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Kahve falında timsah derisi yüzmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında timsah derisi görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahla yüzmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahlarla yüzmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında keçi derisi yüzmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derisini yüzmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir