AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek

Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek

Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında timsah doğurmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, onların önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında timsah kesmek işindeki verimliliğin düşeceğine, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında minik timsah görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında timsah kafası görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kocaman timsah görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir