AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik timsah görmek

Kahve falında minik timsah görmek

Kahve falında minik timsah görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında minik timsah gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Kahve falında minik timsah görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik kurt görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında minik yılan görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında minik balıklar görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında minik kuzu görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına alamet eder.

Kahve falında minik bebek görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işarettir.

Kahve falında minik serçe görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine inanılır.

Kahve falında minik at görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, namının yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir