AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde timsah görmek

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, planların aksayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde timsah gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda timsah görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayaller kurulacağına delalet eder.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde timsah görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ev içinde timsah görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir