AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman timsah görmek

Kahve falında kocaman timsah görmek

Kahve falında kocaman timsah görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, onlara hayrının dokunacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman timsah gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Kahve falında kocaman timsah görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında kocaman leylek görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman portakal görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman kaya görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kocaman mandalina görmek zor zamanlar geçirileceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman incir görmek işinden geri kalacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir