AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah doğurmak

Kahve falında timsah doğurmak

Kahve falında timsah doğurmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret eder.

Kahve falında timsah doğurmak gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında timsah doğurmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında yılan timsah görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında timsah tarafından yenmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük timsahlar görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla timsah görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında timsah yediğini görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir