AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah kafası görmek

Kahve falında timsah kafası görmek

Kahve falında timsah kafası görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah kafası gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Kahve falında timsah kafası görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sırtında timsah görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah ölüsü görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah derisi görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah ve kurbağa görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın birini ısırdığını görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulur.

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah iskeleti görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir