AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede timsah görmek

Kahve falında derede timsah görmek

Kahve falında derede timsah görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet eder.

Kahve falında derede timsah gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Kahve falında derede timsah görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında timsah derisi görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su ve timsah görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah yakalamak güzel günlerin yaşanacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı karada görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında timsahı yakalamak aydınlık bir yola çıkılacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan timsah görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir