AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah dolu su görmek

Kahve falında timsah dolu su görmek

Kahve falında timsah dolu su görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah dolu su gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Kahve falında timsah dolu su görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahı suya atmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su ve timsah görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde timsah görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu kayık görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet eder.

Kahve falında dolu su bardağı görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir