AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde timsah görmek

Kahve falında su içinde timsah görmek

Kahve falında su içinde timsah görmek kazancın devamlı olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yüklü siparişler alacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde timsah gördüyseniz:

  • Herkes bir sonraki adımınızı merak edebilir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde timsah görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, daha zengin hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev içinde timsah görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde timsah görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, fal sahibinin şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir