AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve timsah görmek

Kahve falında su ve timsah görmek

Kahve falında su ve timsah görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, diplomalı kimse olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, gönül kapılarını açacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Kahve falında su ve timsah gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında timsahı suya atmak kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında timsah dolu su görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işarettir.

Kahve falında su ve timsah görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde timsah görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah balığı görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir