AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı suyun içinde görmek

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahı suyun içinde gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında su içinde timsah görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev içinde timsah görmek çalışkan bir kişi olunacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde timsah görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, attığı her adımı düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir