AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsaha taş atmak

Kahve falında timsaha taş atmak

Kahve falında timsaha taş atmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsaha taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Kahve falında timsaha taş atmak hem verimi yükselteceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı suya atmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denize taş atmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca taş atmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytana taş atmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş yüzük atmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında koyuna taş atmak işlerin başına geçeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir