AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytana taş atmak

Kahve falında şeytana taş atmak

Kahve falında şeytana taş atmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında şeytana taş atmak gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında şeytana taş atmak hayırlı terfiler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytana yumruk atmak şansının bir ömür yaver gideceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında şeytana tokat atmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytan taşlanan yeri görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet eder.

Kahve falında polise taş atmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir