AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş yüzük atmak

Kahve falında tek taş yüzük atmak

Kahve falında tek taş yüzük atmak zor günlerden geçeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, duymadığı sözleri duyacağına, adım atarken çok zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında tek taş yüzük atmak gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında tek taş yüzük atmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tek taş yüzük görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük çalmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük aramak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak sıkıntıya düşeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tek taş yüzük vermek rızkın ve kısmetin artacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir