AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ve aslan görmek

Kahve falında timsah ve aslan görmek

Kahve falında timsah ve aslan görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, doğru yolu bulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Kahve falında timsah ve aslan gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Kahve falında timsah ve aslan görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan ve timsah görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında minik timsah görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında timsah sürüsü görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden timsah çıktığını görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yeni adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında timsahtan korkmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir